Een website voor iedereen

Bedrijf, club, vereniging, het is inmiddels ondenkbaar dat een organisatie geen website heeft. Ook voor een website ga ik uit van het belang van de klant. Wat is de toegevoegde waarde? Vaak begin ik een gesprek over een nieuwe website dan ook met de vraag: "Wat moet ik doen om uw klanten elke week terug te laten komen op de website?"
Door uit te gaan van de klant en de gebruiker kan ik voor vrijwel elke situatie een passende weboplossing vinden. Of het nu gaat om een traditionele website, een intranetomgeving of om een specifieke toepassing. Daarnaast werk ik met verschillende tekstschrijvers, fotografen en ontwerpbureaus. Dus ook met die van u.
Samen met u maak ik een website die aansluit bij uw behoefte op basis van een CMS.
CMS staat voor ‘Content Management System’. Dit is software die ik gebruik om de website in te richten en die het aanpassen van de website regelt. Zo kunt u eenvoudig inloggen en de inhoud van de website zelf aanpassen. Het systeem dat ik gebruik heet Joomla. Dit is een systeem dat gratis gebruikt mag worden en wordt wereldwijd ingezet voor veel websites.
Door gebruik te maken van Joomla kan ik een website maken die echt helemaal van u is.